18 éves múltam (lány).164 cm vagyok, fogok még nőni?
Nekem azt mondták, hogy az első menstruációtól számított 2 év adja meg a végleges testmagasságot.
Nekem bejött. 10 évesen megjött, és 12 éves korom óta semmit nem nőttem, most 20 vagyok. A te magasságod meg tökéletes egy nőnek.
186 cm-es hölgynek!!!
Te csak ne tarts engem semmilyennek így ismeretlenül te ostoba liba!!!!
Nem én tehetek róla,hogy ilyen otromba lósznya lettél.
És még olvasni sem tudsz,nem 32,hanem 34.
Te nemcsak túl érzékeny vagy,hanem szövegértelmezési problémáid vannak úgy látom.
A külselyéről senki nem tehet,de ha ostoba arról igen!!!
És én akkor sem tartom szépnek a magas nőket.
De ez egy olyan oldal,ahol a kérdező kérdez,és véleményeket válaszokat vár!Ha nem tetszik,ne olvasd el!!!
Ha az vígasztal én 153 centi vagyok és 22 éves, Szóval nem hiszem hogy növök, de így szeretnek az ismerőseim. Tudod jóból keveset adnak. ;)
Egyébként az hüleség hogy az első menszi után két évig nő az ember és kész. Nekem 10 évesen jött emg, de még gimiben is nőttem 3 centit, így lettem 153. :)
Na persze, nem szépek a magas nők, azért keresnek magas lányokat modellnek ugye? Én pedig az alacsonyakat nem tartom szépnek. Nagy a fejük az alkatukhoz képest, a válluk keskeny, rövid combok, tömzsi ujjak. Ezt a magasakat nem szépnek tartó kommentelőnek írtam.
A kérdezőnek:
Nem fogsz már nőni, ha fiú lennél talán lenne még esély 21 éves korodig. Ne zavarjon, korrigálhatsz cipővel.
Egy másik 180-as lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!