18 éves múltam (lány).164 cm vagyok, fogok még nőni?
ha már megvolt a pubertás kori megnyúlásod, ami valószínű, mivel egy ideig te voltál a magas, így nem túl valószínű, hogy nőnél még.
max. 1-2 centi lehet még benned, de inkább ennyi sem.
Szia!
Én 34 vagyok,és 162 cm.
Ha választanom kellene,hogy magasabb,vagy alacsonyabb legyek,akkor inkább alacsonyabb.Én örülök a méreteimnek,szerintem nem szépek a magas nők.
Nézd onnan,hogy kicsi rá az esélyed,hogy lesz olyan pasi az életedbe,aki mellé ne húzhatnál tűsarkút:))))
Minden jót,üdv
Az előző válaszadónak: klassz, hogy 32 évesen ennyi a szépérzéked, hogy ennyi alapján már valaki "nem szép", hogy magas. Nem tartozik ide, de nekem meg ez esik rosszul, persze a te véleményed, elfogadom. Lehet, túlérzékeny vagyok, de Téged tényleg sekélyesnek tartalak.
S Neked: én meg 186 vagyok. Tudom, hogy nem vagyok nagyon magas, de ez sem jó. Soha nem befolyásolt valaki mérete, mert még a külsejére sem igazán hat ki - ez a srácokra is áll. Így eddig nekem egyetlen barátom volt, aki egymagas volt velem, a többi mind alacsonyabb! S jelentéktelen dolog, de én így tényleg nem hordhattam magassarkút. Szerintem jobban jártál - különben meg ez nem olyan nagyon fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!