Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 12 éves lány vagyok, Tegnap...

12 éves lány vagyok, Tegnap este otta nagyon fáj a fejem, ha lehajolom akkoris meg mindig, de tgnap este hánytam is, mai nap még mindig fáj a fejem. Mit tegyek? SEGITCSETEK!

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
menj el orvoshoz! vegyéb be fejfájás csillapítót! lehet, hgy valami vírus, vagy valami zsíros ételtől!
2010. nov. 27. 08:58
 2/11 anonim ***** válasza:

nem ettél valamiből sokat előző nap? vagy nem voltál kint hidegen(elázott a fejed) lehet megfázás és azért fáj a fejed!

de lehet, hogy valami miatt idegeskedtél és attól voltál rosszul!

2010. nov. 27. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Anyukádnak szóltál már?
2010. nov. 27. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
beütötted tegnap a fejed? szólj a szüleidnek és menjetek el most azonnal orvoshoz!!!
2010. nov. 27. 09:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Anyukám kórházban van mert szül,Lehet az idegeségtöl,de még mindig fáj és nem vagyok már ideges
2010. nov. 27. 12:30
 6/11 A kérdező kommentje:
de kérem még a válaszokat
2010. nov. 27. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer egy csúnya megfázás kezdődött így. Arcüreg és homloküreg gyulladásom is volt. Vegyél be egy Algopirint vagy valami fejfájásra való fájdalomcsillapítót, ha nagyon elviselhetetlen. De csak egy szemet. Ha nem lesz jobb, és elviselhetetlen a fájdalom, az orvosi ügyeletre kellene elmenni. Vagy ha kibírod hétfőig akkor a körzeti orvoshoz.

Jobbulást!

2010. nov. 27. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Anyukád szül, az oké, de akkor most napokig egyedül vagy otthon?
2010. nov. 27. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Várod a válaszokat?

Mi mást lehetne tanácsolni, mint azt hogy vagy menj el orvoshoz vagy vegyél be fájdalomcsillapítót

2010. nov. 27. 13:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Apukámmal mamámal,vagyok itthon de nem visznek el orvoshoz,Vettem be Algoflexet!
2010. nov. 27. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!