SOS Mi lehet ez?
mindenki az allergiára gondol :D Háh tudtam, nem szivem nem vagyok allergiás. meg gondolj bele egy allergiás nem mindenhol érzi ezt és nem állandóan. nekeme z egy éve tart, a torkomban és fokozatosann lett szarabb érzem h a nyálkahártyám szar. na de most olvastam az orrsövényferdülés után és ezt találtam:
Egészséges körülmények között az orrsövény egyenes és a levegő egyenletesen, párhuzamosan (laminarisan) áramlik befele az orrfőüregbe.
Ez az áramlás biztosítja a levegő előkészítését, párásítását, melegítését és szűrését.
Az elferdült sövény, az orsövényferdülés a levegő áramlását megváltoztatja, ami örvénylővé (turbulenssé) válik.
Az orrsövényferdülés miatt kialakult örvénylő levegő folyamatosan ingerli az orrüregi-, az orr-melléküregi-, és az orrgarati nyálkahártyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!