Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ébredek fejfájással?

Miért ébredek fejfájással?

Figyelt kérdés

Mikor felébredek, alapból fáj a fejem.. mitől lehet ez?

7-8-9 órákat alszok simán, mégis fáradt vagyok egész nap (mondjuk alapból alacsony a vérnyomásom)

Rákerestem, és ez az agydaganatnak az egyik tünete..

19f

2013. ápr. 29. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Tényleg van olyan, hogy tavaszi fáradtság! Azért ne nyírd ki magad előre! Lehet frontérzékenység is, másnaposság, vagy sokat gépeztél. Ha nagyon rég óta tart, akkor menj el egy MRI vizsgálatra.
2013. ápr. 29. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:

.... vagy migrén, vagy stressz, vagy nehézfém terhelés, vagy a vérnyomásod... lehetne sorolni tovább. Ha aggódsz, akkor menj el orvoshoz, de azért nem kell rögtön daganatra gondolni.

Mostanában nekem is minden második napja fájt a fejem reggel, és tök érdekes, de életmódot váltottam (fogyás miatt), és azóta nem fáj. Szóval ne gondolj rögtön a legrosszabbra!

2013. ápr. 29. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán nem kapsz rendesen levegőt. Nézesd meg ne horkolsz-e vagy hasonlók. A nyakad miatt is fájhat, aludjál rendes matracon és párnán.

A neten bármire keresel a rákhoz lukadsz ki, ne nézegesd, mert marhaság. A ráknak kb az élet a tünete az interneten keringő sok színvonalas cikk szerint.

2013. ápr. 29. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy a kevés folyadék miatt van! gondolj bele hogy ha alszol akkor 8 órán keresztül nem iszol folyadékot. az alacsony vérnyomásra is fontos a foladék miven a vér higul és "jobban folyik", ezért fáradékony az ember és fáj a fej ha elfelejt vizet innni. próbálj levófekvés előtt inni vizet és ébredéskor meg mindenképpen!! nagyon érezhető a külömbség. én mikor reggel felkelek szörnyen érzem magam és ahogy kortyolom a vizet egyre jobban elmulik a rossz érzés.
2013. máj. 17. 06:34
 5/6 anonim válasza:

Nekem is hasonló a problémám. Háziorvos nem igazán akar velem foglalkozni. Mondjuk nem sűrűn járok orvoshoz, nincs is időm rá.

Étkezési szokást váltottam kb 1 hónapja, ami annyiban változott, hogy este nem zabálom tele magam, hanem csak egy turmixot vagy joghurtot eszek. Régebben rendes kiadós vacsorám volt, de egy kis fogyó kúra nem ártana. Mióta alig eszem este és reggelre tolódott a kiadós evés, azóta van a fejfájásom is. Kíváncsi vagyok én is az okokra.

2015. ápr. 30. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Megoldódott a probléma? Ugyanezzel küzdök.:/
2018. jún. 23. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!