Mit kezd a doki egy 2 hete tartó erős fejfájással?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 16:46
2/8 Raffi válasza:
Megméri a vérnyomásod, majd elküld kivizsgálásra. Belgyógyászat, szemészet, nyaki ultrahang.
Nem vagy megfázva?vmi gyulladás?
3/8 A kérdező kommentje:
A másodiknak köszönöm!
Nem vagyok megfázva, a fejfájáson kívül annyi bajom van, hogy pár napja hányingerem van és nincs étvágyam.
Alapból fejfájós vagyok egyébként, de 2 hete elég intenzíven fáj, ha előre hajolok, akkor lüktet a szemöldökömnél. Eleinte az időjárásra gyanakodtam, de nekem ez más gyanús...
2013. ápr. 5. 17:07
4/8 anonim válasza:
Amit leírtál tünetet, abból arcüreg vagy homloküreg gyulladásra tippelnék.
5/8 anonim válasza:
Sajnos a migrénes típusú fejfájás is tud lüktetni,ha előrehajolsz,mozogsz. Minden esetben ki kell vizsgálni a hosszan tartó fejfájásokat. El fog valószínűleg küldeni melléküreg RTG-re,v.gégészetre,laborba,szemészetre és neurológiára. Ha minden negatív érdemes megpróbálni elmenni egy fájdalomambulanciára,ahol megkapod a megfelelő kezelést.
6/8 anonim válasza:
Lehet, homloküreg-gyulladásod van!
7/8 anonim válasza:
Az első válaszoló is értelmes és hasznos választ írt, csak röviden. Neki is jár a köszönet!
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Remélem nem lesz igazatok, bár tegnapra már benáthásodtam, alig kapok levegőt, nem győzöm fújni az orromat.
Utolsó, ha az embernek szétszakad a feje, és segítséget vár, akkor nem ilyen válaszra számít, de ezt leszámítva teljesen igazad van! :)
2013. ápr. 7. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!