Mitől lehet nehezített légzésem?
Esetleg nem vagy asztmás? Vizsgálták már? Én köhögök 1,5 éve, oka egyelőre ismeretlen. Nehezített légzésem nincs, váladék az van. Szerencsére az asztmát kizárták. 4 hónapja vettem egy hasznos készüléket, neve RC-Cornet, ez segít megszüntetni a köhögést, valamint megtisztítani a légutakat is. Asztmára is jó. Tudom ajánlani, nekem sokat segít.
Az asztmát nézesd meg, mert később rosszabb lesz, ha ez az.
Az RC-Cornet kézi készülékkel egyszerű módon szabadíthatja fel légutait. Segít megszüntetni a
kínzó köhögést és légszomjat. Olyan embereknek is javasolható, akiknél megterhelés hatására nehezebbé válik a légzés. Ilyen esetekben az RC-Cornet segíthet a tünetek megszüntetésében és a légutak megtisztításában. A készülék rendszeres használatával tapasztalni fogják, hogy az intenzitás növelhetővé válik.
Sajnos elég gyakran asztmává alakul. Én is azért vizsgáltattam ki magam. Van allergiás asztma is. Keress rá a neten és olvasd el. Mindenképp vizsgáltasd ki magad minél hamarabb, mert van rá orvosság, viszont ha nem kezelik egyre rosszabb lesz és visszafordíthatatlan. Meg lehet fékezni az állapot rosszabbodását.
Egyébként hosszabb ideje fennálló reflux is okoz ilyen tüneteket ill. asztma kialakulása mögött is lehet ez az ok. Reflux lehet akkor is, ha nem érzed, hogy visszafolyik a sav.
Köszönöm, van inhaláló gépünk, salvus vízzel használom. Azóta van nehéz légzésem, mióta a mellkasi rtg bronchitis-t mutatott ki.
Régebben sokszor éreztem, hogy feljön a savam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!