Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egeszsegtelenul sokat toltok...

Egeszsegtelenul sokat toltok almodozassal, mit tegyek ellene? 18 L

Figyelt kérdés

Ekezetekert elnezest! Ilyen a billentyuzetem.

Mar szabadidomben is szivesebben fantazialok inkabb mint, hogy a barataimmal talalkozzak vagy hasonlok. Teljesen elmenekultem a kepzeletvilagaba, es nem is akarok onnan kijonni, pedig erzem, hogy ez mar tulzas... nem tudom, ennyire unalmas lenne az eletem, vagy csak ilyen vagyok... nem segit ha probalom abbahagyni es kimozdulni, nincs kedvem semmihez, ebbe menekultem bele teljesen es egyre rosszabb. arra is gondoltunk mar anyaval, hogy pszichologus kellene.

2013. ápr. 16. 15:37
 1/5 A kérdező kommentje:
ja es regen teljesen mas voltam. jartam bulizni meg mindenhova szinte minden nap es mindig tortent valami erdekes habar akkor is sokat fantazialtam. az almodozasom mostanaban sorozatokba, konyvekbe, filmekbe is "belekepzelem"...
2013. ápr. 16. 15:41
 2/5 anonim válasza:
nekem is ez volt depresszio lett a vége ne akard tudom milyen de utánna csak rosszabb lesz kapsz gyógyszer leépít agyilag utánna más lesz a gondolkodások helyreáll mert a gyógyszer elnyomja az agyad és amiatt nem gondolkodsz annyira inkább mozdulj ki sétálj foglalkozz azzal ami érdekel vagy kirándulj jó idő van vegyél erőt magadon.
2013. ápr. 19. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:
sportolok, a depresszión pedig már átestem. de ugyanúgy a kedvtelenség az úr. remélem a nyár közeledtével változik.
2013. ápr. 19. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyere ki naturista strandra !
2013. ápr. 20. 10:16
 5/5 escareika válasza:
Szia! Lehetséges, hogy a "betegség" amiben szenvedsz a Maladaptive Daydreaming, egy folytonos álmodozási kényszerállapot, amit csak nem rég fedeztek fel a pszichológusok egy kutatás során. Sokaknál - így nálam is- gyerekkorban kialakul, de van, hogy később is álmodozóvá válik az ember egy trauma hatására. Ezek a kritériumok nem röghözkötöttek, mert a róla készült kutatás még friss, és a betegség nem is bejegyzett, így inkább csak egymást próbáluk segíteni. Sokan erre egyfajta kreatyv mozgatórugóként tekintenek, és nem is gondolják rossznak, mások igyekeznek tőle megszabadulni. Angolul találsz róla anyagot a wikipédián, és ha érdekel, akkor van egy közösség a Wild Minds Network, ami MD-s embereket gyűjt. Én szívesen megismerkednék pár magyarral is, aki hasonló hozzám, mert általában csak külföldiekkel levelezek erről. Ha úgy gondolod, hogy talán te is maladaptive daydreamer lennél, és szívesen beszélgetnél másokkal, jelentkezz fel az oldalra, ott engem is megtalálsz!
2013. júl. 8. 00:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!