Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Brutálisan száraz cserepes...

Brutálisan száraz cserepes körömágy bőrre tudtok csodaszert?

Figyelt kérdés
A kicserepesedéskor pedig kapargálom is, nem ritkán vérzik. Rengeteg krémet, szert próbáltam, Uriage repair, shea vaj, rengeteg márka rengeteg termékét az évek során. Nincs semmi ami tartósan bevált volna. Ahogy beszívódik a termék minden marad úgy, durván repedezik a bőröm. Volt ez ügyben kivizsgálás, vérvétel, vitamin szintek ellenőrzése, minden rendben elvileg. Máshol a testemen nincs ilyen probléma, csak a kezeknél. Próbáltam már kesztyűzést éjszakára, hogy a kesztyű alatt bekrémezem, ez is csak pár óráig megoldás, utána újra száraz a körömágy és repedezik.
nov. 14. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem azokon az ujjaimon ilyen, ahol hajlamos furán a körömre ránőni a visszahajló bőr, aztán csak hozzáérek, és reped, vérzik. Ha időben visszatologatom, akkor meg vastag és merev lesz, akkor azért sérül. Hidegben meg még roszabb.

Szóval okosat nem tudok, de figyelem a kérdést.

nov. 14. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Neutrogena, Vaselin - hasonloan nagyon zsiros kremek nalam bevaltak. Ovatosan es alaposan kell belemasszirozni az erintett terulekbe. Eleg hamar, par nap, 1 het, mutatkozik az eredmeny.
nov. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!