Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rá lehet szokni a 0.25 xanaxra?

Rá lehet szokni a 0.25 xanaxra?

Figyelt kérdés
Kb 3 honapja szedem a xanaxot az orvosom iprta fel. Amikor nem szedem agressziv vagyok és kedvetlem. Valamikor nem elég egy hanem több is kell! Mitöl lehet az hogy valamikor nem használ?
2013. ápr. 15. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,a Xanax függőséget okoz!!!!Próbálkozz más szerrel!
2013. ápr. 15. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Probáltam a frontint de nem jó. A prozacot nem birom és a mirtazeparint se. Mégis milyen szerrel?
2013. ápr. 15. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Frontin és a Xanax ugyanaz a gyógyszer,csak más a neve,más a gyártó!!!!!A hatóanyagát nézd.Medazepam-Q,ami u.a.,mint a Rudotel-de ez csak egy tanács!Nervenpflege-ez gyógynövényekből készült.
2013. ápr. 16. 09:25
 4/4 anonim válasza:
xanax nyugtató tehát egyértelmü hogy agresszivabb leszel ha nem szeded én frontint 0.25 szedek és ugyanez van velem is bár változo kedv függő
2013. ápr. 19. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!