Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 0,5 mg Xanaxra megihatok egy...

0,5 mg Xanaxra megihatok egy pohár forralt bort?

Figyelt kérdés

2012. dec. 9. 19:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Orvos írta fel napi 3szor 1et mert pánikbeteg vagyok, nem magamtól szedem,sajnos tényleg kell. A tájékoztatón az van,hogy tilos rá inni, de a doki azt mondta, ihatok rá csak ne sokat. Egy pohár forralt bor szerintetek kevésnek számít? Gondolom, töményre értette,hogy azt ne nagyon.
2012. dec. 9. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmilyen gyógyszerre sem egészséges inni.

Egyébként én is pánikbeteg vagyok és sokkal jobb ha gyógyszer nélkül küzdöd le.Nem vagyok hajlandó ilyen mérgeket beszedni.Körülbelül egy éve lettem beteg és azóta rengeteget javult a helyzet.Egyszer teljesen le fogom tudni küzdeni és az végleges lesz.A gyógyszertől csak függeni fogsz sajna.

2012. dec. 9. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nagyon keményen pánikbeteg voltam. A gyógyszerek nem jók, nagyon nem. Úgy érzed segít a feszültség oldásában és valóban így van, de más idegi problémát okoz. Például frusztrált leszel, rosszakat álmodsz, stb. Altatót sem szabad szedni ha nem tudsz aludni. Az ilyesmit máshogy kell megoldani. SAJNOS!!

2012. dec. 9. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmilyen központi idegrendszerre ható gyógyszerre nem szabad alkoholt inni, tehát a Xanaxra sem!!!
2012. dec. 10. 08:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy gyógyszer nélkül néha nagyon rosszul vagyok.:( Napi 1 Cipralexet,és 3szor 1 db 0,5mg-os Xanaxot kell szednem...:( De azt mondta az orvos,hogy pár hét múlva már csak nevetek az egészen...Hát,remélem így lesz.:(
2012. dec. 10. 09:36
 6/6 A kérdező kommentje:
De például este nem voltam rosszul,úgyhogy nem szedtem be a harmadik Xanaxot. Úgyhogy nem vagyok függő! Csak akkor veszem be, ha tényleg szükségét érzem. A Cipralexet viszont mindennap beveszem. Apum is pánikbeteg volt,ezt szedte, végül kigyógyult teljesen!
2012. dec. 10. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!