Melyek azok a gyógynövényteák, amik nyugtatók, javítják a kedélyállapotot, ugyanakkor nincs hatása a fogamzásgátlóra?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé feszült és ideges vagyok. Nem tudok megnyugodni, állandóan szorongok. Egyetemista vagyok, a teljesítőképességem eléggé megromlott az utóbbi időben :(
Viszont azt is tudom, hogy az orbáncfű csökkenti a tabletta hatását. Azonkívül melyik teát lehetne ilyen célra használni?
2013. ápr. 11. 23:12
1/3 anonim válasza:
citromfű tea nagyon hatásos tud lenni ha kellő mennyiségben van fogyasztva. Esetleg vehetsz olyan teát, ami kifejezetten Nyugtatóhatású. Ez a neve is. 700 ft és egész jó. Én napi egynél éreztem a hatását, de eredetileg 2-3 alkalommal hat igazán. És elvileg nincs hatással semmire.
2/3 anonim válasza:
Macskagyökér. A napi egy is már csodákat tesz. Természetes, növényi szorongásoldó, teában érdemes keresni.
3/3 anonim válasza:
szorongásra ne szedj pszichiátriai gyógyszer én most szokok le nagyon sz.r inkább a macskagyökér vannak természetes kivonatok vagy pl a hova sztem az is jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!