Hogyan tudnék javítani a tartásomon?
Figyelt kérdés
iszonyatosan rossz tartásom van, a vállaim és a nyakam nagyon előreesik . Néha ha eszembe jut kihúzom magam, de megfeledkezem róla egész nap. Ha sokáig állok vagy sétálok, nagyon elkezdenek fájni a vállaim. Mivel tudok ezzel javítani ? tornával, vagy kell valami tartásjavító hevedert venni? 17/l2013. ápr. 11. 21:04
1/4 anonim válasza:
Elmész a körzeti orvosodhoz.Kérsz tőle beutalót a reumatológiára (inkább ide),vagy az ortopédiára.Ott megvizsgálnak és kapsz beutalót tartás javító gyógytornára és/vagy úszásra.
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon jól hangzik!!!! Bár annyira kétlem! Mindenesetre ugyanez a problémám,szóval ezzel Én is bepróbálkozom! 24/N vagyok és valami borzalmas és ugyanúgy,mindig elfelejtem. Amikor felöltözöm és tükörbe nézek,akkor bezzeg ki tudom húzni magam és teljesen más,sokkal jobb.... Még azt vettem észre,hogy ha magassarkú van rajtam,akkor is kihúzom magam (bár ez lehet,hogy modellsuli beidegződés),de nem hordok ilyen cipőket.Rá kéne szoktatnom magam?Már erre is gondoltam. Majd írd meg mi volt Te hogyan alakulsz!
3/4 anonim válasza:
Ja és még nemhogy Nekem is fájnak,agyonra le van tapadva,be van állva az egész vállam,hanem Nálam még az is van,amit az előbb kifelejtettem,hogy amikor állok,annyira hanyag vagyok,hogy a csípőm is előre tolom és egyik lábamra helyezem a súlyt (vagy ez a görnyedt testartással jár?).És ma vettem észre,ha már a derekam hátratolnám sokkal jobb lenne!Most nem tudom mennyire érthetően írtam le,de hátha segít ha leírom más is van úgy mint Te,sőt akár rosszabbul is és hajrá remélem sikerül ezen javítanunk!:)
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.Sikerült valamit intézned?Voltál valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!