Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem adott rá semmit?...

Miért nem adott rá semmit? Milyen már ez?

Figyelt kérdés

Ma voltam orvosnál, (fáj a torkom, nem köhögök, és fáj mindenem, rossz a közérzetem) de nem adott semmilyen gyógyszert!

Azt mondta teázzak, meg feküdjek.

Az igazolásomra még a nevem sem írta rá, azt mondta, hogy írjam rá majd magamnak.

Lázam nem volt, de azt mondta, hogy ha lesz menjek vissza.

Ez normális , hogy még gyógyszert sem adott.?? bátyámnak írt fel valamit..

16L

2009. szept. 21. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Banális vírusfertőzésekre nem szokás felírni semmit. Egyébként is, minek akarod gyógyszerekkel tömni a szervezeted, ha nincs komolyabb gondod?
2009. szept. 21. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, normális, és ne légy felháborodva, örülj hogy egy megfázás miatt nem töm tele antibiotikummal.

Az meg hogy nem írta rá a neved, tényleg iszonyatosan szörnyű, nem is értem, hogy kérhet ilyet valaki..

2009. szept. 21. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Normális,ha enyhe megfázásról van szó nem írnak fel gyógyszert csak pihenni kell.

Én is ma voltam dokinál.Fáj a torkom,be van dugulva az orrom,fáj a fejem.Megvizsgált azt mondta,nem vészes csak nátha.Mondta h igyak kalciumot,használjak orrcseppet és szedjek C-vitamint.Ha nem lesz bajom szerdán mehetek suliba,ha belázasodok menjek vissza.Ennyi.

A náthából meg lehet gyógyulni könnyen,gyógyszerek nélkül is(:

14/L

Jobbulást!

2009. szept. 21. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hogy normális, de egyenesen örülj neki, hogy ilyen a háziorvosod. Vírusfertőzésre a legtöbb háziorvos nyomja a lóadag antibiotikumot, ami mint a nevében is szerepel baktériumokat öl, nem vírusokat. Feleslegesen terheli a szervezeted és cseszi szét az immunrendszered. Meleg tea, ágy, gyümölcs, ha kell lázcsillapítás. Erre nem kell gyógyszer.
2009. szept. 21. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:)
2009. szept. 21. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!