Miért fáj az injekció helye? Kell vele valamit csinálnom? Mert a doki nem adott semmit. Sokáig fog fájni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 12:26
1/5 anonim válasza:
Milyen injekció volt? Ha a fenekedbe adták az fog fájni legalább egy hétig (nekem 2 hétig fájt). Attól is függ,mit kaptál, és hogy adták be. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni,magától elmúlik. Ha a karodba kaptál vénásat, akkor annak nem kéne fájnia, sem a felkarba adott injekciónak.
2/5 anonim válasza:
Az izomba adott injekciok azert fajdalmasak, mert a lotty amit beadnak az a sejtjeid koze kerul, es fesziti azokat. az ilyen fajdalom magatol elmulik, miutan teljesen felszivodik a gyogyszer. a venas injekciok valoban nem szabadna fajjanak, viszont ha beadaskor megsertettek a venad falat, az bizony faj. ez is magatol helyrejon, viszont tobb ido. Ha veralafutas van az injekcio beadas helyen akkor ez a problema
3/5 A kérdező kommentje:
Fogorvos adta, az ínyembe, húzás előtt, érzéstelenítő volt. Ez volt tegnap délelőtt. Este lázas lettem és úgy éreztem az egész arcom be van dagadva jobb oldalon, ahol húztak. Először azt hittem a fog helye fáj, de ma reggel rájöttem, hogy a szuri helye az. Volt ott még ma reggel egy fehér pontocska, de az mostanra elmúlt. Ez a fájdalom meddig fog tartani? Biztos nem kell öblögetni vagy ilyesmi? A belázasodás is normális? Mert este csak több gyógyszer bevétele után tudok elaludni, és a fájdalmat is csak gyógyszer tompítja, de nem múlasztja el teljesen... és már nem bírom a fájdalmat! :(
2010. febr. 21. 13:47
4/5 anonim válasza:
Nekem is eléggé fájt a szuri helye, ha jól emlékszem 3-4 napig.
5/5 anonim válasza:
Tudom már nem aktuális, de azért megírom, hogy a fogászati injekció nekem 2-3 hétig is simán fáj annyira, hogy majd be******. Úgy, hogy közben rendszeresen fertőtlenítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!