Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a baj velem? Köszönök...

Mi lehet a baj velem? Köszönök minden ÉRTELMES választ.!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Másfél hónapja voltam utoljára testi kapcsolatban, és ha terhes lennék, akkor már látszódna valamennyire a hasamon? (védekeztünk!) A tavaszi szünet következtében eléggé sokat ettem mostanában, de nem tudom mire fogni.Ugye nem...?

2013. ápr. 5. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, hogy terhesség. Főleg ha volt közben egy menstruációd.
2013. ápr. 5. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek látszik, van akinek csak 3. hónaptól látszik, hogy az alhasa teltebb.

Ha védekeztetek gumival, akkor nem valószínű hogy terhes lehetsz és igen azóta már menstruáltál nem?

2013. ápr. 5. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nem valószínű, hogy látszik, meg más tüneteket is kéne észlelned emellett.
2013. ápr. 6. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon változó,h kinek mennyire látszik a terhessége,úgyhogy ez nem jelent sokat. Viszont vannak olyan jelek,amik rendszeresek terhességben,pl. a mellfeszülés,és a menses kimaradása.Ha Neked ilyen nincs,nem valószínű,h terhes vagy.
2013. ápr. 6. 07:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen azóta már kétszer is megjött. Csináltam tesztet és negatív lett :) köszönöm mindenkinek!
2013. ápr. 7. 12:14
 6/7 A kérdező kommentje:
és nem tudjátok, hogy az X-Epil terhességi teszt mennyire megbízható?
2013. ápr. 7. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejött :)
2013. ápr. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!