Rendben, megpróbálom kulturáltabban. Károsodhat a hallásom, ha direkt belekiabálnak a fülembe?
Szia!Köszönöm a választ.Belgiumban dolgozom egy húsüzemben és mielőtt kijöttem és elkezdtem dolgozni hittem abban, hogy senkit sem szabad lenézni és minden ember ugyanolyan bánásmódot érdemel az iskolázottságától,családi hátterétől vagy intelligenciájától függetlenül.Ma már azt kell mondanom, hogy igenis vannak emberek-az iskolázatlanok közül jóval többen-akiket nem szabad embernek nevezni, és állatként kell velük bánni.Gondolom te is megtapasztaltad már akkor már az ilyen proteinmasszák viselkedését.
A fülem még enyhén be van dugulva sajnos.Még mindig nem vagyok teljesen nyugodt...
Jobbulást, remélem mihamarabb rendeződik a füldugulásod.
Az emberek nem egyenlőek. Ez egy hazugság, melynek a terjesztése paradox módon a társadalom széthullását okozza, nem a "szabadság" felé mutat. Természetesen minden embernek ugyanannyi joga van az élethez, de nem egyenlően értékesek a társadalom számára. Itt messze nem az IQ-ról van szó, mert igenis nagy szükség van szerényebb értelmi képességű emberekre, akik kiteljesednek olyan munkakörökben, amikre szüksége van egy társadalomnak, de egy atomfizikus képtelen lenne ellátni a szellemi kihívások hiánya okozta frusztráció miatt. A gond nem a butább, hanem a primitív emberekkel van, és a kettő nagyon nem ugyanaz. A primitív ember (mely nem is csak az alacsony képzettségűek között fordul elő) egy rendkívül veszélyes élőlény, az Isten oltalmazzon meg tőlük minden normális polgárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!