Miért van az, hogyha kevesebbet alszok sokkal kipihentebb vagyok?
Figyelt kérdés
Hétköznaponként reggel 6 órakor kelek és általában hajnali egy és 11 között fekszem le, tehát 5-7 órát alszok általában. Azonban azt vettem észre, hogy lefekszek már 9-10 körül akkor sokkal fáradtabb vagyok másnap, lényegesebben nehezebben tudok odafigyelni a suliban, belassulok és hazaérve délutánonként is igénylem az alvás (2-3 órát is akár) és este is sokkal hamarabb kidőlök. Na már most, hogy van az, hogy mikor lényegesen 2-3 órával kevesebbet alszok teljesen fitt vagyok és egész nap pörgök? Ennek nem pont fordítva kellene lennie?2013. márc. 22. 21:43
1/1 anonim válasza:
Ehhez vagy hozzászokva vagy kisebb az alvás igényed és megbolydul a szervezeted.
Ha 2 hónapig hajnalokig lennél fel és délben kelnél, azt is megszoknád és akkor lennél kipihent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!