Ha sok sósat eszem, akkor kevesebbet izzadok?
Ha sósat eszel szomjas leszel, többet iszol ergo többet izzadsz.
Ha sósat eszel és nem iszol, akkor meg lerakódik a só és hamar lesz veseköved...
magnézium hiány? ez összefügg azzal, hogy idegbeteg vagyok?
a lényeg, hogy olyan szinten izzadok, hogy cseppekben folyik a víz a szempillámról. gusztustalan. van rajtam ugyan 10 kg felesleg, de nemhiszem, hogy ez olyan egetverő. láttam már 150 kilós nőt is úgy, hogy nem izzadt egy cseppet sem. na meg a hónaljam... arra ott az antisudorica, ideig óráig használ, viszont becsomósodott tőle a hónaljam, orvos szerint verejtékmirigy gyulladásom lett tőle. úgyhogy az felejtős
de nem vagyok hajlandó ennyit izzadni. a lényeg, hogy holnap sok ember előtt kell előadnom valamit, erős stresszhelyzetben leszek, ami fokozza ezt, és ráadásul holnapra nagyon meleget mondanak. ott nem lesz légkondicionáló. már most rühellem az egészet. elegem van.
Ilyen szintű izzadás már tényleg kóros. Voltál már hormonvizsgálaton? Az magyarázná "az idegbetegséged" is.
Amúgy vegyél levendulafürdőt és igyál levendulateát, ha máson nem is segít legalább a stresszt oldja kicsit, de izzadáscsökkentő hatása is van.
az idegbetegséget úgy értem, hogy sokszor hirtelen csattanok. kiakadok, sértődékeny vagyok, pedig alapból nyugodt, kiegyensulyozott vagyok, és a kedvességemről híres. na, ez megváltozott.
hormonvizsgálaton voltam már 3-4 éve, nemtudom, ez milyen időközönként kell vizsgálni?
köszi a válaszokat! a levendulafürdőt kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!