Ez a fajta rosszullét mitől lehet?
Figyelt kérdés
Iszonyat fáradtan kelek fel reggel. Délelőtt még elvagyok, mert "csak" kómás vagyok, de délutánra annyira rosszul leszek, elkezd nagyon fájni a fejem, és ez semmilyen gyógyszertől nem múlik el. Ilyenkor szédülök is, majdnem összeesek. Egy idő után hánynom kell, ezután elmúlik a fejfájás. De ha nem hányok, akkor napokig fáj a fejem.
Orvoshoz nem tudok menni, mert két Picim van, férjem meg reggeltől estig melózik. Volt már valakinek ilyen féle rosszulléte?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2013. márc. 21. 11:31
1/4 anonim válasza:
Migrénre tippelek elsősorban.De mindenképp kéne hogy lásson orvos, legalább arra a pár órára, míg orvoshoz jutsz, valaki csak tudna a kicsikre vigyázni, esetleg szomszéd, rokon??Ez mégsem mehet így.
2/4 anonim válasza:
Hát akkor a férjed vegyen ki egy nap szabadságot neked meg irány az orvos mert szerintem ez nagyon nem normális. Akár nagyon komoly problémád is lehet.
3/4 anonim válasza:
Írod hogy orvoshoz nem tudsz menni. Ne haragudj de ha te elhanyagolod az egészségedet és kórházba kerülsz esetleg meghalsz akkor mi lesz a két gyerekkel? Na erre kell gondolni, és a férjednek lépni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van, annyira elvoltam foglalva minden mással, hogy a saját egészségemet elhanyagoltam. Hívom is a férjemet, mert ez tényleg nem állapot.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, és azt, hogy felnyitottátok a szemem!!!
2013. márc. 21. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!