Mi okozhatta? :S
Figyelt kérdés
Éjjel 2ig egy bárban voltam a barátaimmal, amikor hirtelen nagyon megszédültem, elsápadtam és mintha melegséget éreztem volna a fejemben, vagy enyhe zsibbadást. Hazavittek ami kb.2 perc volt, a kocsiban nem volt bajom. Mikor lefekvéshez készültem (rögtön miután hazaértem)ismét nagyon szédültem, de már a pizsit se birtam felvenni, beestem az ágyba. Még igy is éreztem hogy forog minden.. Nemrég keltem fel, most nincs baj de félek hogy ma este megint baj lesz:S Fontos tudni hogy utoljára tegnap 4kor ettem, de nem érezetem hogy éhes vagyok, a bárban egy kólát és egy energiaitalt ittam +cigiztem, lehet rásegitett:S Szerintetek komoly a baj?:S 18L2013. márc. 9. 06:07
1/1 anonim válasza:
Igen rásegíthetett a kóla,energia ital,nikotin. Mindhárom fokozza a szívműködést, amitől nő a pulzusszám,vérnyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!