Mit tegyek? Hogyan lehet leküzdeni a pánikbetegséget?
Sürgősen segítséget szeretnék kérni!!! Sajnos már több éve pánikbetegségben szenvedek. Egészen eddig nem volt súlyos a helyzet, de mostanában valami rossz történik, akkor egyből eldurvulnak a problémák. Körülbelül 1 hete vagyok így, hogy nem tudok normálisan kimenni az utcára, nem tudok buszra ülni 2 percig sem (ez így elég rossz, mert 5 órát kell haza utaznom...eddig nem jelentett problémát, de már most rettegek a jövő heti utamtól), nem tudok bemenni egy boltba sem vagy beülni enni valahova, mert egyből elszorul a torkom, szédülök rosszul vagyok....nagyon nem tudom már elviselni...orvoshoz nem szeretnék menni vele... Sürgősen szeretnék segítséget kérni, hogy mit tegyek ez ügyben, esetleg tudtok e valami recept nélküli nyugtató gyógyszert. (Sedatif pc-t vettem, de az először csak jobban kihozza a tüneteket és nagyon rosszul voltam tőle)
Előre is köszönöm az értelmes és segítőkész válaszokat! (:
19/L
Minden pszichiátriai gyógyszer tudatmódosító tehát kezdetben valóban fordított hatást okozhat,de ezt minden más betegségre felírt gyógyszernél tapasztalhatja aki beszedi csak a mellékhatások különbözők.
Azt hogy te kedves kérdező ismered a kiváltó okokat elképzelhető bár én csak tippelni tudok az enyéimre ma is. Feloldani,átformálni,ártalmatlanná tenni úgy hogy később soha egyetlen szituációban,élethelyzetben ne tudjon pánikot produkálni az lesz a gyógyult állapot.Az azonban igaz hogy az okot és a gyógyulást te magadban hordod így nem hiszem hogy a háziorvos ebben tud segíteni. Jó esetben elküld a megfelelő szakorvoshoz.
Kérdező!
A gyógyszerek ( amiket annyira nem akarsz szedni,) nem a problémáidat fogják megoldani, hanem meggyógyítják az elromlott agyat. Aztán ezzel a kijavított aggyal majd neked kell megoldani a gondjaidat. Ehhez van a beszélgetős terápia, ahol segítenek, tanácsot adnak, ahol feloldódik a problémád. Ez így együtt a gyógyulás menete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!