Ti hogy vagytok a reggeli pisivel?
Figyelt kérdés
Felkelek, pisilek, és az a baj, hogy utána legalább két órán keresztül még folyamatosan pisilni járok, kb. 20-30 percenként. De nem csak az inger van, jön is rendesen. Normális ez a reggeli gyakori vizelés? Ti is így vagytok vele? Mondjuk szerintem eleve többet pisilek, mint a nagyátlag. Éjjel egyszer biztos felkelek, néha többször.
Fiatal nő vagyok, egészségesen élek, semmi extra. Köszönöm!
2013. márc. 19. 07:53
2/8 anonim válasza:
Én reggel egyszer és utána semmi több. :-)
Éjjel csak akkor ha este sok sört ittam.
F
3/8 anonim válasza:
Mennyi folyadékot iszol? Mikor iszol utoljára este?
4/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem iszom sokat, este sem iszom, persze normálisan igen, de nem teázok, kakaózok este.
2013. márc. 19. 10:12
5/8 anonim válasza:
www.femina.hu › Egészségwww.
hazipatika.com › ... › Tudományos érdekességek
Ezeket olvasd el, talán segít valamit.
Mert az ilyen probléma nem feltétlenül természetes.
6/8 A kérdező kommentje:
KÖszönöm, aranyos vagy, olvasni fogom!
2013. márc. 19. 12:15
7/8 anonim válasza:
Egy teljes vér és vizeletvizsgálat nem ártana!
8/8 anonim válasza:
Ugyan ez van nálam is, sőt édesanyámnál is. Nem igazán tudom a miértet, voltam már mindenféle kivizsgáláson (más okokból is), soha semmit nem találtak. Valami tuti nem stimmel, csak nem tudják mi - és persze az orvosok sem veszik komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!