Lehet hogy asztmás vagyok?
Hát attól függ, hogy mit érzel. Most így a levegőbe, mindenféle tünet nélkül nem tudok neked semmit se mondani.
Egyébként a dohányzástól lehet aszmás valaki.
Nem tudom, de elmesélem a sztorimat, hátha megnyugtat.
Dohányzom, és párommal vidéken voltunk, kivételesen nagyon sokat cigiztem, ráadásul mentolosat, meg is fáztam, és még valamire allergiás is voltam. Teljesen rosszul voltam, sípolt a tüdőm, elmentem dokihoz, azt mondta, asztma (haha). Felírt ventolint, egyszer sem kellett használnom, abbahagytam a cigit, visszajöttem vidékről, így az ellergia is elmúlt, és 2 hét után már a tüdőm sem sípolt, sőt, a légzésfunkción is tökéletesen teljesítettem. Abba is hagytam a gyógyszer szedését, azóta semmi bajom, asztmához semmi közöm nem volt. Vagy ha asztmás voltam, 2 hétig tartott :) Jó, ilyen nincs, vicceltem :)
Szóval nem hiszem, hogy asztma, csak túl sokat cigizel, vegyél vissza, vagy esetleg szokj le... A szervezeted valószínüleg nem bírja, hogy ilyen sokat cigizel, és még a sporttól is elszokott a nyáron, ezért fulladhattál. Rendbe fogsz jönni szerintem, nem hinném, hogy asztma, de azért az orvost látogasd meg! Azt mondta az orvosom, hogy az allergia miatt alakul ki gyakran az asztma, és igazából bármikor kialakulhat, nem számít, hogy 6 vagy 16 éves az ember.
Jobbulást!
19/L
És mi történt azóta kedves kérdező?
Jobban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!