8 órás álló munkám van. Egy hét után is rettentően fáj a lábam, szinte sírni tudnék, pedig bírom a fájdalmat. Legalábbis eddig ezt hittem :)
Mit tegyek? Már 3 cipőt kipróbáltam mindegyikben fájt.
Valami ötlet erre?
Köszönöm szépen! :)
2013. márc. 15. 20:18
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg munka közben is időnként pihentetni és járkálj munka közben, az egy helyben állás a legrosszabb.Ha hazamész tornáztasd egy kicsit forgasd a lábfejed,nyújtsd ki a lábad(spitzelj),majd lazítsd el, ezt csináld többször egymás után.Aztán kend be pl.Venoruton géllel és tedd fel, de úgy,h lehetőleg végig nyújtva legyen ,a csípődnél is.
2013. márc. 15. 20:28
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok járkálni, szalagmunka átka :( 3 óránként van 20 perc szünet akkor le tudok ülni de utána felállni nagyon rossz.
A talpam szokott nagyon fájni :(
Masszírozgattam mikor hazaértem izomlazítót vettem be, de másnap mintha semmit nem tettem volna, a munka első fél órájában már fájt.
De megpróbálom ezt a spicc mozgást itthon, meg a voltarent :)
Nagyon köszönöm a választ! :) :)
2013. márc. 15. 20:34
3/9 anonim válasza:
Mióta végzed ezt a munkát?
Most kezdted és azóta fáj a lábad vagy már régóta csinálod és most kezdett el fájni?
2013. márc. 15. 21:57
4/9 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de a Flavogard esetleg segíthet.
2013. márc. 15. 21:59
5/9 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok :)Több éves munka keresés után végre kaptam melót, igaz nem álom meló, de pénz van belőle :)
6.-án kezdtem, hétvégéim szabadok. Két műszakos.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. márc. 16. 07:57
6/9 anonim válasza:
Ha nem boldogulsz magad, menj el ortopédiára, ott írnak olyan betétet,ami könnyíti egy kicsit az álldogálást.
2013. márc. 16. 08:51
7/9 anonim válasza:
21:59-es vagyok, nekem is nagyon fáj a lábam. Igaz én nem vagyok ilyen fiatal és műtve is van. Ez a pichnogenol hatóanyag jó rá. Esetleg ha van pénzed, vehetsz magadnak talpmasszírozó gépet. Már barátságosabb az ára, mint amikor én vettem az enyémet. Lioton gél és gumi harisnya is segíthet. Mindenképp fél lúdtalpbetétet rendelj a neten. Az ortopédián csak egészet írnak fel és az nem fér a cipőbe.
2013. márc. 16. 14:48
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Megfogadom a tanácsokat :)
2013. márc. 17. 07:40
9/9 anonim válasza:
Tegyél gyógybetétet a cipődbe. Az is lehet, hogy lúdtalpas vagy, csak eddig nem bukott ki a dolog. Nézesd meg magad, ha lesz rá alkalmad. De ne az üzemorvossal, mert lehet, hogy kirúgat. (Vagyis eltanácsol, ami ugyanaz.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!