Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség! Nem tudok aludni!?

Segítség! Nem tudok aludni!?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már kezdek kikészülni lelkileg, hogy nem tudom kipihenni magamat. Állandóan mozgalmas álmaim vannak, van, hogy egy éjszaka fent vagyok 10-szer, ma éjszaka fél egykor aludtam el, és alig aludtam valamennyit, egyfolytában fent voltam. Fizikai munkát végzek, tehát elfáradok. Mégsem sikerül egy éjszakát nyugalomban átaludjak. Már próbálkoztam Frontinnal (de nem szeretnék rászokni), próbáltam, hogy előtte lightos alkoholt fogyasztottam, hátha bealszom tőle. De semmi :( Mkit tehetnék?
2013. márc. 14. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél. Igyál meg egy pohár vörösbort, és olvass az ágyban egy jó könyvet, amíg el nem álmosodsz.
2013. márc. 14. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
A fizikai munka kipihenésére a legjobb a szellemi munka,állítják azok akik az alvászavarokat kutatják. Az előttem szóló elmondta olvassál.Ha szereted a keresztrejtvényt,akkor jó munkát hozzá. Van akivel tudsz sakkozni,malmozni? Esetleg volna kedved tanulni:akár valamilyen nyelvet? Az ismerőseid között lehet olyat találni akivel órákig el tudtok beszélgetni? Jó helyen van az ágyad a szobádban? /beszűrődő utcai lámpafény/?
2013. márc. 14. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Tobozmirigyed általi melatonintermelést tudod fokozni, ha kitisztítod a tobozmirigyedet.
2013. márc. 14. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ezt a szellemi munkát kipróbálom. Jelenleg német nyelvterületen vagyok, és a némettel vannak nehézségeim, így este előveszem :)

A tobozmirigyemet hogy tudom kitisztítani?

2013. márc. 14. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne egyél késő este;

Ne igyál erős teát este, se semmi koffeintartalmú dolgot, vagy ami túl cukros;

Vannak nyugtató hatású teák, amiktől könnyebben lehet aludni is, ilyen pl a citromfűtea,macskagyökér-tea----ezeket ajánlom nagyon:)

2013. márc. 14. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Példáúl jóddal vagy bóraxxal, olvass utána. Ha magyarul nem, angolul találsz infót.
2013. márc. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!