Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez? Nagyon ijesztő

Mi lehet ez? Nagyon ijesztő

Figyelt kérdés
Napok óta arra ébredek, hogy a hátamon fekszem, és lassan vagy épp egyáltalán nem veszek levegőt másodpercekig. Ehhez társul reggelente egy erős fejfájás, és napközben is összevissza lélegzem. A dologhoz hozzátartozik hogy évek óta szorongok, régen pánikrohamaim voltak, és stresszes az életvitelem, a pánik-stressz még csökkenthető is volna, de a szorongás sajnos a mindennapjaimat kiteszi. Félek a szívhaláltól, a ráktól, attól hogy megfulladok, meghalok, mindenféle betegségtől. Mozogni évek óta nem mozgok, mert félek h mi van hogyha mozgás közben megáll a szívem. Frontint szedek, a testsúlyom normális, magas vérnyomásom nincs, és fiatal vagyok még. Mi lehet ez a légzészavar?
2013. márc. 9. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet gégészeti és központi idegrendszeri eredetű. El kell menni orvoshoz és kezelni, mert magasvérnyomás,keringési problémák alakulhatnak ki.
2013. márc. 9. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne feküdj háton! Nekem is ez van amikor háton fekszem, pedig nem horkolok. Ez a tünet lehet az idegállapotodtól függetlenül is. Az nagy baj, ha a mozgástól félsz, mert szinte az az egyetlen dolog ami segíthet a szorongásodon.
2013. márc. 9. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz a légzési apnoe sok bajt okoz.
2013. márc. 9. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
apnoe nem hiszem, mert nem horkolok, és pl. a kollégiumban tök jókat alszom :S de ez a mai reggel nagyon megijesztett. Amúgy igaz h háton aludni nem tudok, de h ennyire ne vegyek levegőt...és semmi köhögés, semmi, csak azon kaptam magam h nem lélegzem
2013. márc. 9. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az apnoe légzéskimaradást jelent és nem feltétlenül jár együtt horkolással.
2013. márc. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!