Ez mandulakő? Megnyugtatnátok?
Az elmúlt hetekben 2x is tüsszentettem kis gombostűfej nagyságú golyót, ami ha megsértem a felületét, borzasztó büdös, gennyszagú, az ujjamról alig tudom lemosni a szagát. Sokáig nem tudtam mi lehet az, de elég ilyesztő volt, hogy ilyen dolgok vannak bennem. Azt hittem a tüdőmből jön. Most benéztem jobban a torkomba, és a mandulám mögött, teljesen elrejtőzve ott volt egy csomó. Nekem nagyon belátni, még a gégefedőm is látszik középen, mégis alig láttam meg ezeket oldalt. Olyan mintha peték lennének a torkomban egy kupacban :'(
Egyébként (még) semmi tünet
Hajlamos vagyok beképzelni magamnak a betegségeket, és tüneteket, úgyhogy nyugtassatok meg gyorsan, hogy kibírom holnapig :( Szabad így ma futnom? És ha leszippantok egyet?
Akkor ez biztosan mandulakő? Olvastam itt, hogy valaki kipiszkálja, hát án egyáltalán nem tudom kipiszkálni nagyon-nagyon bent van, alig látom, és kitudja mennyi van még, én cak olyan 8-at látok, de szerintem nincs ott vége :( Tulajdonképpen nem is a mandulámon van egyébként.
*A mandulám mögött, teljesen elrejtőzve ott volt egy csomó KIS GOLYÓ.
Bocsi ezt félreérthetően írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!