Megnyugtatnátok egy picit?
Figyelt kérdés
Hipochonder vagyok, minden héten járok egy "beszélgetésre" a pszichológushoz, de az utóbbi két alkalom kimaradt mert nyaralni ment és nem is ezzel van a baj csak rám tört a pánikroham. Komolyan nem akarom már megint nevetségessé tenni magamat és berohanni a kórházba azzal hogy valami súlyos betegségem van, de borzasztóan félek. Elkezdett fájni a fejem, de nagyon. (Na jó lehet hogy egy kicsi eltúlzom de nem vagyok az a fejfájós típus) Néztem a lázam. Épphogy csak elérte a 36 fokot. Tarkómerevségem nincs, nincs bajom se a fénnyel, se a hanngal, egyensúlyérzékemmel is kb minden rendben, és azt hiszem még beszámítható állapotban vagyok, DE nagyon félek, hogy agyhártya- vagy agyvelőgyulladásom van. Tudom hogy ez nevetségesen hangzik, de komoylan nagyon félek. A párom kint van Angliában, jelen pillanatban is dolgozik, őt nem hívhatom. A szüleimben soha nem bíztam igazán, és nem is tudnak a hipochondriámról. Barátnőket nem szoktam ezzel zaklatni, sőt szégyellem is magam ilyenkor. A doki nagyon messze van, ki van kapcsolva a telefonja és fogalmam sincs kivel beszéljek, de nagyon be vagyok tojva. Reszketek, alig kapok levegőt és halálfélelmem van. Kérlek nyugtassatok meg!2012. júl. 10. 19:45
1/6 anonim válasza:
Szia! Azért fáj a fejed,mert saját magadra figyelsz. Elgondolkozol fáj-e valamim?? JAJJ ne a fejem fáj basszus megmérem a vérnyomásomat ÚRIIISTEEEEEEEEN! Nyugodj meg,vegyél be fejfájás elleni gyógyszert(ha még nem vettél be) és higgadj le. Nincsen semmi bajod. Nyugodj,szépen lazán http://www.youtube.com/watch?v=3-4J5j74VPw hallgass ezekhez hasonló zenéket ez általában lenyugtatja az embert. Nincsen semmi baj,csak ideges vagy. Nem lesz semmi bajod,nyugtató zene közben olvass újságot,magazint amit szeretsz:) Nem fogsz meghalni! Ha nem segít írj privátot!
2/6 anonim válasza:
Hát nem is kellett volna írnod a hipochonderséget...:D
Nyugi, ebben a melegben, pláne, hogy jön a "hidegfront" sokaknak meggyűlik a felfájással a baja, ha feltétlen félni akarsz, akkor a vérnyomásod miatt aggódj inkább. Nem is értem miért az agyhártyagyulladás az első, ami eszedbe jut, bár talán egy fokkal jobb azoknál, akik ilyenkor zsigerből agydaganatra gyanakszanak.
Illetve igyál többet, lehet csak kiszáradtál és attól fáj a fejed.
3/6 anonim válasza:
Nyugi! Nincs semmi bajod! Annak az esélye hogy agyhártyagyulladásod stb bajod lenne csak úgy ukk-mukk -fukk nem valószínű. Pláne ha nem jártál olyan külföldi országban ahol ez gyakori.A pszichologus nem tanított valami nyugtató légzéstechnikát vagy valamit?Próbálj megnyugodni
4/6 anonim válasza:
Ilyeneket is hallgathatsz: http://www.youtube.com/watch?v=zt1R8LQ5-LI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ
http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE&feature=relmfu
És nyugodj meg! Nem fogsz meghalni! Első voltam.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként az "Úristen, agydaganatom van!"-on már pár éve átestem, de mivel rá két napra agyrázkódásom lett és a kórházba mindenféle műszerrel megnézték az agyamat, gondolom szóltak volna ha lett volna agydaganatom. Ha el tudok menni ezekre a szokásos beszélgetésekre akkor semmi bajom nincs és utána van hogy eszembe se jut ez az egész, csak hát most ugye ez nem megy...
2012. júl. 10. 19:59
6/6 A kérdező kommentje:
Basszus pár napja jöttem haza Görögországból... Na jó, oké hallgatok zenét. Ez még nem olyan durva pánikroham. A zene azt hiszem használ. Nem légzéstechnikát még nem mutatott, de akkor majd megkérem rá. Nagyon jókat lehet vele beszélgetni, vicces és szerintem eléggé ért a munkájához. Pánikrohamoknál sajnos nagyon durván be tudok fulladni így azt mondta hívjak rögtön mentőt olyankor, de azt hiszem most már kezdek lenyugodni.
2012. júl. 10. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!