Veletek is előfordul ájulás, amikor sokáig kell egy helyben álldogálni, sok ember között? Pl. Egy koncerten.
Az utóbbi hónapokban másodszor fordult elő ilyesmi velem. Vajon mitől? És mi ilyenkor a legjobb elsősegély???
22/L vagyok.
Nálam buszon fordult elő ilyen vagy mikor nagy tömegben a buszt kellett várni, szóval ahol kis helyen sokan vannak és ne adj isten még meleg is van. Ha nincs meleg, akkor általában nincs ilyen gond, de ha meleg van, akkor sajnos sokszor elfog a melegség, szédülni kezdek.
Én ilyenkor azonnal keresek módot, hogy leülhessek. Olyankor átmegy rajtam.
A buszon ilyenkor megkérek valakit, hogy engedjen leülni, buszmegállóban pedig vagy leülök egy padra és max. a következő busszal megyek vagy le szoktam guggolni, attól is jobb lesz egy kicsivel.
Velem is buszon fordult elő. Előttem, mögöttem, mellettem is álltak én meg elájultam. Az volt a vicc az egészben, hogy ott volt (konkrétan ült) egy nő (ismert engem), de semmit nem csinált, csak nézett engem mintha nem tudom mi lenne. És azt nem mondta volna, hogy üljek le utána.) Aztán egy srác átadta a helyét.
Egyébként mostanában is sokat rosszul vagyok. Ilyenkor mindig legugolok, leülök vagy belekapaszkodok valamibe. Aztán utána jobb lesz.
igyál sokat, és mindig legyen nálad szőlőcukor
én is ájulós vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!