Mitől ájul el? Mit lehetne tenni ellene?
A lányom ( 14 éves) szeret fürdeni, de csak ritkán teszi, leginkább ha másnap valamiből TZ-t írnak. Ma már másodszorra volt olyan, hogy fürdött ,felállt a kádban a tusfürdőért, megszédült és elájult. Ennyire emlékszik. A kádból szerencsére még nem esett ki, de amikor elsőre volt ilyen elég messze voltam a fürdőszobából, de hallottam ahogy koppan a feje a kád szélén.
Mitől ájul el? Túl meleg a víz? Be szokta húzni a zuhanyfüggönyt, lehet hogy elfogy az oxigén? Vagy túl hamar áll fel, és leesik a vércukra? Ahhoz lehet köze hogy kevese iszik?
Köszönöm a válaszokat!
Én is 14 vagyok, és amikor hirtelen állok fel én is nagyon megszédülök. + Én is keveset iszom
Még olyan nem történt hogy elájultam volna, de nagyon rossz pl.: bukfencnél, mert ahogy talpraérkezek lekell ülnöm mert annyira szédülök.
nagyon rossz :( énis várom a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!