Miért van ez? És mit lehet ellene tenni? Egyáltalán tegyek ellene valamit?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy pár napja elég furán érzem magam.A tünetek a következők:-állandó éhség a gyomorban,viszont egyszerűen nem bírok enni..valahogy a szám nem kívánja az ételt
-egyre kevesebbet alszok és kissé felborult a rendszer amiben élek,de mégis energikusabb és erősebb vagyok mint valaha
Kissé már aggasztóak ezek és nem igazán tudom mire vélni ...ha veletek is történt hasonló vagy tudtok bármiképp segíteni kérlek tegyétek meg..
2013. jan. 3. 09:01
1/2 anonim válasza:
Elég nehéz hogy a lelki körülményeket nem ismerem, nekem akkreditáció voltak hasonló tünetei amikor a gyomor vagy bélflórám tönkre volt. A másik az enyhe depi tünete. Ha sokat vagy egyedül, valami bánatod van amit esetleg probalsz elfolytani, ezek mind ezekhez a tünetekhez vezetnek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi..azt hiszem tudom az okát mi volt a probléma :) megoldottam..
2013. jan. 14. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!