Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alvási szokásunk megváltoztath...

Alvási szokásunk megváltoztatható tudatosan?

Figyelt kérdés
Konkrétan az a gondom, hogy a körülöttem lévők nagy többsége, barátaim, képesek 10-11 óráig ébren lenni, aztán reggel 5-6 óra felé felkelni. És azt állítják nem nem olyan fáradtak reggel. Én valamiért már 1-2 éve hozzászoktam, hogy este 8-9 óra felé már lefekszem és reggel 4-5 órakkor kelek. Ez nem is lenne nagy gond, de viszont ha mondjuk megyünk valahová barátnőmmel, vagy csak meg szeretnék pl nézni egy jó filmet, akkor egyszerűen nem bírok ébren maradni, minden bajom van. Szóval lehet valahogy az alvási szokásainkon változtatni ?

2013. febr. 26. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet. Én másfél évig rá voltam kényszerítve szobatársaim által, hogy fél 12 vagy éjfélkor aludtunk el.

Pár hónap alatt megszoktam.

Most új szobatársaim által fél 11 órás alvásra vagyok kényszerítve.

Szenvedek, mert alig vagyok álmos, nade pár hónap és ezt is megszokom.

2013. febr. 26. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, biztosan hozzá lehet szokni. Még várnék hozzászólásokat!
2013. márc. 1. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!