Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzásgátló beszedésének...

A fogamzásgátló beszedésének időpontja megváltoztatható-e? Valamint

Figyelt kérdés
lenne még egy kérdésem. Kb. 2 éve szedek gyógyszert, azonban pár hónapja a menzeszem megjövetele valamivel hátrébb tolódott.(nem sokkal de észrevehetően) Sőt a legutóbbi alkalommal a következő levél elkezdését követő egy napban még megvolt. (eddig ilyen még nem fordult elő) Esetleg volt már valakinek hasonló tapasztalata, vagy tud-e valamit a dologról?
2009. jan. 9. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nekem most legutobb. Epp most lett vege a mensinek a hetvegen, de hetfon amikor a gyogyszert ujra elkellett kezdenem szedni, akkor meg volt verzesem, de nagyon minimalis. Soha nem volt meg ilyen. En arra gondolok azert, mert a gyogyszert nem ugyanabban az idopontban szoktam beszedni, orakkal csuszok. Van hogy elfelejtem. Mindennap beveszem, de nem ugyanabban az idoben. Nincs amugy semmi gondom, en nem aggodok semmi miatt. Kulonben a 7 nap alatt kb. 3-4 napig tart csak a minimalis verzesem.

Szerintem ne aggodjal. Ha az egy hetben, amikor szunet van, jelentkezik a verzes, akkor ok.

2009. jan. 9. 20:28
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. lehet tényleg ez a gond, mert én is gyakran órákat csúszok a bevétellel... ezt sajnos orvosolni kéne valahogy, mert olvastam -bár neten de elvileg orvos írta(?)- hogy ez nem szerencsés, és a kérdezőnek meg is mondták, hogy örülhet, h eddig szerencséje volt(: úgy tűnik akkor hál' istennek nekünk is^^
2009. jan. 9. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!