Mit tegyek, hogy egésségesebb legyek? Szedjek vitamint? Ha igen, milyet?
Kipróbálhatod a Lenkei-féle vitaminokat is.Összetett és helyrehozza a vitaminhiányos állapotot!
Sajnos ma már napi 1,5 kg paprikát kéne megenni ahhoz, hogy 1gramm C vitamin jusson az ember szervezetébe!Szóval még a bio zöldségekben sincs meg a szükséges vitamin.
találj valami aktív mozgásformát magadnak, és emellett, ha van időd és pénzed, akkor jógázz.
Ezek mellett kerüld a szénsavas üdítőket, a gyorséttermeket, a nagyon zsíros és nagyon cukros ételeket. Egyél sok gyümölcsöt/zöldséget nyersen, sok halat párolva/sütve,.
Ha vashiányod is van, arra van valami tinktúra, ami jobban szívódik fel, mint a vastabletták, vagy pezsgőtebletták, gyógyszertárban biztos segítenek, ha rákérdzel.
Igyál zöldteát vagy fehérteát naponta 1-2 bögrével, de inkább szálasat, mint filtereset.
10:51es!2.válaszoló vagyok, megkérdezhetem miért váltottál?Az árak miatt?
Most nézegettem a vitaminkirályt, és a női alapcsomag 6ezer körül van, mint a lenkei alap.
Igaz a sima alap az csak 4ezer.
Vagy az jobban bevált?Tudod esetleg hogy ezeket ki állítja össze?
A lenkei-félékkel azért nem árt vigyázni, mert néhány vitamin (pl A, E) és sok ásványi-anyag túladagolható, és igaz, van ami pl kevés embernél hasmenést okoz (magnézium), de van olyan ami idegrendszeri problémákat idézhet elő túladagolva (pl B6-vitamin) esetleg hajhullás és kirepedezett bőr az eredmény (A-vitamin).
Szerintem az ilyeneket kúraszerűen szabadna csak szedni, 1-6 hónapig kb, utána szünet kellene...
(10:30-as voltam)
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Ki fogom próbálni az ajánlottakat és megfogadom a tanácsotokat!
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!