Mély köldökűek! Hogyan tisztitjátok a köldökötöket? Mert ha nagyon kimosom nekem fáj.
Figyelt kérdés
És mostmár nem mertem beljebb nyulni és kicsit piszkos volt, most kamillával probáltam de volt hogy belül ugy kimostam hogy napikig nagyon fájt, de ha nem mosom meg belűl piszkos- mit tegyek. a nem mély köldökűeknek miért nincs ilyen probléma?
szüleimnek is ilyen. begyulladva nincsen,mert anyumnak is ilyen,de neki nem fáj ha kitisztitja.
2009. szept. 7. 19:15
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon csikol, azért nem csinálok ilyeneket.
2/4 anonim válasza:
Nekem is mély a köldököm,én olajos fültisztítóval szoktam kitisztítani.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi. és hamar piszkosodik belűl?miért nem piszkosodik a küldö köldökűeknek?
2009. szept. 7. 20:16
4/4 anonim válasza:
Nekem szerintem nincs "mély köldököm", de természetesen piszkosodik... Milyen az a "küldö" köldök?
Egyértelmű, hogy miért belül: Nem éri a víz, max a pára, a por, piszok beleszáll, és biztonságban ott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!