Mi történt velem? Nem kaptam levegőt!
Légyszíves aki tudja mi történhetett velem, írjon!!!
Előbb lefeküdtem ágyra tévézni,oldalfekvésben. kb elalváshoz közel voltam, egyszercsak vettem volna a levegőt (totál nyugalomban,sztem éppen álomba koppanásom előtt), de nem tudtam! erre felültem gyorsan, se a számon, orromon, mintha a testem elfelejtette volna hogy kell levegőt venni, nemtudtam, nemtudom elmagyarázni,egyszerűen mintha valami meggátolta volna a levegő útját, nem jutott belém! pontosan olyan érzés volt mint amikor pl befogjátok az orrotokat, de azon erőltetitek a levegőszívást,ami ugye úgy nem megy! erre utolsó erőmmel próbáltam köhögésfélét produkálni, ezt még egyszer megismételtem,mire nagyon enyhén egy pici levegő belém jutott, majd egy perc alatt fokozatosan helyrejöttem. nagyon megijedtem, mégis ez mi volt???
mellékes infók: ma nem gyújtottam rá, lefekvésem előtt egy kis adag salátát ettem, meg ittam egy kevés vizet.
Most ébredtem erre... Már másodszor fordult elő...
Mikor már épp álomba szederűlnék nem kapok levegőt és utána azután kapkodom, de csak egy pillanatig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!