Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáj, levegőt is alig...

Nagyon fáj, levegőt is alig kapok! Mi történt velem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Bevertem a szék támlájába a bordáim közötti részt és már egy napja ha csak egy picike levegőt is veszek nagyon fáj. Valamikor levegőt se kapok és tesi órán is nagyon rossz. Ha mély levegőt veszek elviselhetetlen a fájdalom és utána olyan érzésem lesz, mintha köhögnöm kellene. Mi történhetett velem, nagyon komoly a dolog, mit csináljak?

Kérlek segítsetek nekem!! SÜRGŐS!!

2010. máj. 7. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én elmennék az orvoshoz.
2010. máj. 7. 17:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Orvos kell, lehet, hogy eltört a bordád?
2010. máj. 7. 17:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát igen az lehet hogy jó lenne, de anyukám nem igazán az az orvoshoz szaladgálós fajta, akkor mit csináljak? :S
2010. máj. 7. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
öltözz és menny el, ez nem biztos hogy megfelelő idő a nyavalygásra. Indulj.
2010. máj. 7. 17:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy itt lesed a válaszokat, kotorj el orvoshoz. Lehet hogy bordatörésed van. Ha átszúrja a tüdődet, vagy mást, az intenzívről küldhetsz képeslapot, mi meg a hosszú sípszó előtt hagyunk üzenetet. Mars az ügyeletre, szamár!
2010. máj. 7. 17:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Oké, de 12 éves vagyok és csak úgy el lehet menni?
2010. máj. 7. 17:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha van valami nagybátyád/nénéd, ismerősöd, idősebb haverod, kérd meg, hogy kísérjen el, de egyébként nyugodtan elmehetsz egyedül. Ha megkérdezik, miért nincs veled anyád, nyugodtan mondd el, ahogy nekünk is, hogy anyád nem szeret az orvoshoz járni, te meg meg vagy ijedve, rosszul vagy. Basszus, az életed múlhat ezen!
2010. máj. 7. 17:22
 8/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne elmenni egyedül? Bár nem tudom, hogy ilyenkor van e még orvos. Lehet, hogy csak ügyelet van már, de az is jó.
2010. máj. 7. 17:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Elindultál már? Nem anyudnak fáj, neked kell orvos!
2010. máj. 7. 17:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Az egyik családtagom el tud vinni most. Köszi a segítséget!!
2010. máj. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!