20-30 év közöttiek! Ti mennyit alszotok átlagosan?
Figyelt kérdés
Érdekelne a válasz, hogy ki mennyit alszik hozzám képest. 25/F2013. jan. 31. 09:07
11/13 anonim válasza:
Nem kell itt mártírkodni, mi köze az alvásnak a megéléshez?
A munkaidőnek van köze a megéléshez, bocs, hogy 8 óra munkára 120-at keresünki egy raktárban és alhatok akár 10 órát is este 11-től másnap reggel 9-ig. Ne nyavalyogj hanem keress egy rendes helyet, nincs lehetetlen csak tehetetlen ;)
12/13 anonim válasza:
Par honapja itthon vagyok mivel nincs munkat es suliba sem jarok...valahogy felvettem a 12 oras alvas szokast...ritkan kelek fel hamarabb...ma peldaul sikerult :)
Egyebkent szivesebben dolgoznek...igy nem erzem magam hasznosnak.22 l
13/13 anonim válasza:
Munkanapokon általában 6-7 órát. Ha 6 alá megy akkor elég morcos vagyok egész nap.
Hétvégén 8-9.
Ha sokat dolgozom akkor, hétvégén néha a 10-be is belecsúszok.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!