Mennyibe kerül átlagosan egy fülkilövetés? és fáj?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 11:37
1/6 anonim válasza:
Én Sopronban, február végén lövettem mind a két fülembe. Ékszerüzlet volt. 3000Ft fülbevalóval együtt. Nem mondom azt, h nem fáj és meg sem érzed, mert ez nem igaz. A lövés inkább hangos mint fájdalmas utána viszont égni kezd ami tart is egy órát, de kibírható. A többit meg majd ott elmondják neked.
2/6 SzilKa válasza:
inkább szúrasd piercerrel, mert a lövés roncsolja a szöveteket és lassabban fog begyógyulni. Olyan 3-5 ezer Ft körül van. Picit fáj, de nem vészes.
3/6 A kérdező kommentje:
de ha úgy megyek oda hogy kiszeretném lövetni a 2 fülem és még 1 lövést tudjátok az egyik lövés fölé. akkor az úgy is 3000? úristen...
2011. ápr. 6. 12:13
4/6 anonim válasza:
Hölgy vagy vagy fiú?Mert ha fiú,én máshova lőnék,de jó nagyot.Ennyit a mai hülye divatőrületekről.
5/6 anonim válasza:
Nem fáj!
Kb egy tompa nyomást érzel, majd közben észrevehetetlenül mintha egy 9v-os elemmel megcsípnek! ;)
Nem kell izgulni miatta!
utána már nem is fáj!
A fertőtlenítés ha megvolt, hamar be is nő!
6/6 anonim válasza:
Nálunk 1500 Ft ékszerüzletben, a fülbevalóval együtt két fül, de amúgy egymás fölé két lövést nem csinálnak, csak akkor, ha már az alsó meggyógyult, egyszerre felejtsd el.Kilöveted a kettőt (egyik fül, másik fül), utána eltelik minimum 2-3 hónap aztán jöhet a következő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!