Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Átlagosan meddig nő egy női mell?

Átlagosan meddig nő egy női mell?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lehet elég általánosnak tűnik a kérdés, és tudom, nem lehet általánosítani, sőt ez sok minden függvénye. Engem zavar egy kissé az, hogy 19 évesen még nem igazán fejlettek.

Mondhatni, hogy elég vékony vagyok, 43-44 kg-ot nyomok. Azért sokat fejlődtem alkatilag, évekkel ezelőtt a nadrágvásárlás nagy nehézséget jelentett, ma ez azért már sokkal egyszerűbb.

Tudom, talűn azt gondoljátok, nem ez a legfontosabb, mégis összejátszik azzal, hogy "kislánynak" néznek. Mellette még az arcom is elég "gyerekes". Azon már próbálok túl lenni, hogy sosem nézik ki belőlem, hogy ennyi vagyok, nagyon csodálkoznak, de szerintem ez miatt sem közelednek hozzám a fiúk. Nincsenek nagyra törő álmaim, csak egy kicsit meg szeretnék "erősödni", és lehet másképp érezném magam. E miatt lehet egy kis önbizalomhiányom is!? Mások is vannak így ezzel? Genetikailag így vagyunk kódolva, mások is ilyen alkatúak a családban. Olyan jól érezném magam a bőrömben, ha kicsit már átalakulnék. Lehet butaság, de kissé irigykedve nézek más, nálamnál jóval fiatalabb lányokat, hogy mennyire jó alakjuk van, és idősebbnek tűnnek nálam. Azt mondják, örüljek, hogy fiatalnak néznek, én valahogy még sem tudok ezzel így lenni. Persze ha lenne kapcsolatom, és valaki így elfogadna, lehet, hogy nem zavarna a kérdés. Majd meglátjuk.

2011. dec. 19. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt mondják hogy egy nőnek a mellei 24 éves koráig fejlődnek. De ha meg akarod őket növelni akkor használj king of kings kapszulát amibe növényi hormonok vannak és ezáltal fejlődnek a melleid is meg nőiesebb is leszel. Csak 900 Ft. Herbária üzletekben kapható. És ez a king of kings női kapszula nekem használt és nőttek tőle és sokkal nőiesebb vagyok tőle. Én mindennap 4 db-ot szedtem be ,reggel 2-öt és este is 2-öt.
2011. dec. 19. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
És amikor én szedtem én nem észleltem semmiféle rossz mellékhatást.
2011. dec. 19. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:

És 50 darab kapszulát tartalmaz végülis 900 Ft-ért megéri.

Ezt azért irtam le hogy segíthessek neked. Jó de azért nem mindenhol 900 Ft, van ahol meg 1000 Ft.

2011. dec. 19. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
bocsánat hogy nem válaszolok a kérdésedre, de ez a kapszula engem is érdekel. Ettől csak nőiesebb lettél, vagy híztál is? és fogyni szeretnék egy kicsit, a fejlettséggel semmi gondom, de a melleimet egy kicsit nagyobbnak is el tudnám képzelni. 18L
2011. dec. 20. 17:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Szia! Az előtted szóló hölgy nekem is sokat segített, leírta a tapasztalatát erről a készítményről. Kérdezd bátran! Biztos neked is szívesen segít. :) Amint kipróbálom mesélek én is, ha van rá igény.
2011. dec. 20. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Az enyém már nem nőtt 14-15 éves korom után.
2011. dec. 22. 14:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Azta. Mondjuk magamon sosem vettem észre szembetűnő változást.
2011. dec. 23. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ennyi idősen már nem fog nőni.

Max. ha felszedsz magadra pár kilót, akkor valószínűleg oda is rakódik majd.

Én nem tudok olyan lányról, akinek 15-16 éves kora után még nőtt volna a melle. Persze biztos vannak ritka kivételek.

Akinek nőtt a melle ennyi idős kora után, csak azért történt, mert hízott.

2011. dec. 23. 15:26
 9/10 anonim válasza:
Tudok egy nőről akinek most a nevét nem tudom de kb 10 éve vag nem tudom mikor egy kísérleti műtétet csináltak rajta és azóta folyamatosan nőnek a mellei. Keresd fel. :)
2013. jan. 31. 09:27
 10/10 NóraLaura válasza:
Nekem mèg 21 èvesen is nőtt...jah ès nem híztam,vekony alkatú vagyok.
2016. márc. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!