Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van ez? Front?

Mitől van ez? Front?

Figyelt kérdés
Múlthét elején időnként rosszul voltam, nagyon erős szél volt nálunk, szúrt a szívem, rosszullétek jöttek rám, feszült voltam stb. Megszűnt a szél, elmúlt a szívszúrás is, helyrejöttem. Aztán most hétfőtől megint rosszabbul vagyok, ilyen rosszulléthullámok jönnek rám, rosszul alszom, világvége hangulatom van, borzalmasakat álmodok, hőhullámok jönnek rám, de lázam nincs, fejem fáj, szorongok, nehezebben veszem a levegőt és még sorolhatnám. Pánikbeteg vagyok és szorongós, stresszes, és ha számít a ciklusom 18. napjában járok... gondoltam rá h esetleg PMS tünetek ezek :/ Na meg vizsgaidőszak is van :/ Körülöttem sokan mondják hogy nincsenek jól, ezért frontra is gondoltam. Más esetleg nincs rosszul mostanság? mitől lehet ez?
2013. jan. 30. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Front van sajnos. Hideg-meleg váltakozik folyamatosan. Én is nagyon rosszul vagyok már hetek óta, mellkasi fájdalom, szívfájdalom, mindig azt hiszem infarktusom lesz... Van még fejfájásom, vérnyomás ingadozásom, feszült vagyok, ideges, remegek, reszketek, ráz a hideg, vagy éppen folyik a víz rólam. Szörnyű.
2013. jan. 30. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
A víz engem is levert pár hete, mondjuk én azt a menstruációmnak tudtam akkor be. De valami iszonyatos rossz, egyik nap a szemem nem bírom reggel kinyitni, másik nap már aludni nem tudok, közben folyamatosan mintha meg akarnék halni. Olvasom én is, hogy hetek óta váltakoznak a frontok, és ha akad is egy olyan nap h nincs front, teljesen mindegy mert másnapra várható egy újabb meleg/hideg front amit előre megérez az ember... Szedek vasat is, hátha jobban leszek, de semmi. Fejfájás csillapító hol használ, hol nem, frontint kapok be, ha már nagyon rosszul vagyok, a szívem rendbe teszi, de a világvége hangulat és a rosszulléthullám sajnos megmarad.
2013. jan. 30. 19:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Na meg egyik reggel arra kelek hogy minusz fok, és nagy hó, másnap reggel meg zuhog az eső és kb. pulóverbe lehet kint mászkálni :S Vége lehetne már, mert pánikosként/szorongósként, és MPS-esként nem olyan jó ezt megélni :S
2013. jan. 30. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok ismét. Teljesen átérzem amit írsz. Sajnos aki pánikbeteg mint mi, mindent sokkal erősebben érez, ezért olyan erősek a tüneteink is. Pont múlt héten olvastam, hogy menstruáció közben ezek a tünetek felerősödhetnek. Nálam be is jött sajnos. Annyira borzalmas érzés. Jobbulást kívánok!!!
2013. jan. 30. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem is megviselnek a frontok. Migrén, szédülés, pánik, vagy álmos vagyok, vagy nem tudok aludni.

Biztos közeledik a tavasz, évszakváltás lesz, azt érezzük. Ősszel is elég szarul szoktam lenni. Őszből télre nem vészes.

2013. jan. 30. 19:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Rémálmaitok nektek nincsenek?
2013. jan. 31. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Úúúú, dehogynem!!! (első vagyok megint) Napok óta fejszével kergetnek, egy csuklyás alak, mikor lesújt, még annyi erőm van, hogy lekapjam róla a csuklyát, de már az arcát nem látom. Visszatérő rémálmom minden éjjel. Ma jobban vagyok, a szívem nem fáj annyira, de jövő héten megyek kardiológushoz, mert már ezen is pánikolok, hogy biztos szívbeteg is vagyok. (cukorbeteg vagyok)
2013. jan. 31. 12:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Én meg leszakadt lófejekről álmodok meg balesetekről :D:D:D:D:D:D Vagy 1 hete tart. És ilyen "rosszulléthullámok" törnek rám, hogy nem tudom megmondani mim fáj, vagy fáj-e valamim, de mégis szarul vagyok.
2013. jan. 31. 13:21
 9/10 A kérdező kommentje:
De basszus akkor ez csak tényleg a fronttól van...
2013. jan. 31. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Fölhívtam ma az orvost, hogy szarul vagyok, jövő héten mehetek hozzá, de azt mondta, addig is nyugodjak meg, most sok a panasz a betegeknél, mert frontok jönnek-mennek. Valamennyire megnyugodtam úgy érzem most.
2013. jan. 31. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!