Aki pánikbeteg hogy viseli ezt a hetet? Igen sok front van. Én elég érdekesen viselem.
Figyelt kérdés
Tüneteim: Félek hogy elájulok, derealizáció érzés mintha nem én lennék én, mintha a testem nem hozzám tartozna, és sokszor ezeket érzékelem és ezektől nagyon megijedek. Igaz 4 hónapja vagyok szorongós, pánikbeteg de még egyszer sem ájultam el. Szóval ezek másnál is megvannak ezek a tünetek?2013. jan. 16. 08:34
1/1 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok de nekem nem olyan vészes a hetem.
Eddig egy rövid pánikrohamom volt de ennyi..
Szerintem saját magadat ijeszted meg és azért rosszabb.
Én már nem foglalkozok különösebben a dologgal rájöttem hogy teljesen fölösleges ezeken rágódnom..
Szerintem te is foglald le magad valamivel ha így érzel tudom hogy nem könnyű de ez a legjobb módszer.
halhass zenét,nézz tévét rágózz stb...
De nem kell félned nem lesz semmi baj:)
már nekem is volt sok pánikrohamom de még soha nem ájultam el úgyhogy te se fogsz:)
(az csak a nagyon súlyos eseteknél van de ott se mindig)
az is lehet hogy kicsit érzékenyebb vagy a frontokra de ez természetes,pihenj sokat és érezd jól magad:)
kitartás:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!