Miért nem képes semmi meghajtani? Semmilyen hashajtós tipp.
Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent. Meleg tejbe aszalt szilvát, olajat, lenmagot, lekvárt, paradicsompürét, kávét, ezeket vegyítve, amúgy meg nagyjából egészségesen étkezem. De olyan erős a gyomrom - annak ellenére, hogy van amikor napokig nem megyek vécére - hogy semmi nem hat! Még a ricinusolaj sem. Van amikor meg random hasmenésem van. De inkább székrekedés a jellemző. Mit kezdjek a beleimmel és az emésztésemmel? Nem jó ez így.2013. jan. 30. 18:41
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki több héten keresztül, hogy esténként savanyú káposztát eszel virslivel vagy sovány hússal (sonka, rántott hús, de lehet pörkölt is, csak köret nlkül), és jó nagy adag káposzta legyen. Napközben pedig sok nyers zöldség legyen és kerüld az édességet, finomított szénhidrátot. Naponta mozogj fél órát- futás, aeriobik, ilyesmi. Ha betartod, 2-3 hét múlva jelentős javulásnak kéne történni. Tapasztalatom szerint utána még nagyon jó a reggeli kávé C vitaminnal együtt és citromos teával és nagyon káros mindenféle cukor, csoki.
2/4 A kérdező kommentje:
Ritkán eszem édességet, és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, rostosat fogyasztok, többnyire kerülöm a kukoricát, lencsét, krumplit és a kenyereket (főleg mert a kenyér a gyengém és az csak ront a helyzeten). Reggelente zabot eszem magvakkal, és iszom egy kávét. Mozgok is heti 2x. Nem értem :\
2013. jan. 30. 19:03
3/4 A kérdező kommentje:
egyébként heti egyszer-kétszer csalánteát is iszom
2013. jan. 30. 19:04
4/4 anonim válasza:
próbáld ki a mályvateát,nekem az segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!