Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitôl vagyok ilyen fáradt?

Mitôl vagyok ilyen fáradt?

Figyelt kérdés

Folyton csak aludni tudnék. Van köze ahoz, hogy nem eszek túlzottan egészségesen vagy, hogy nem mozgok sokat? Meg eléggé gyengének érzem magamat és fátadékonynak. Mintha egy zombi lennék. Sokan meg is jegyezték, hogy sápadt vagyok. Mitôl van ez és mit lehet ellene csinálni?

15/L

2013. jan. 25. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Sok vitamin, sok friss levegő, aktív mozgás,amitől tényleg kifáradsz, és után kiadós pihenés. Mindez persze nem egy két napig, hanem folyamatosan.
2013. jan. 25. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Figyelj oda az étkezésedre és aludj eleget. Oszd be az idődet. Nekem is volt ilyen korszakom, de mióta oda figyelek saját magamra sokkal több az energiám. :)
2013. jan. 25. 19:21
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Nálunk is pont ez volt a húgommal, anyámmal és a nagyival is, nálunk majdnem mindenki vashiányos!

A leírtak abszolút illenek a vashiányra.

Lehet gyógyszertárban vas tartalmú tablettát kapni, a nagyinak mondjuk komolyabb gyógyszer kellett, de anyámnak és a húgomnak elég volt az étkezésén változtatni, pl. máj, sóska, mák, csipkebogyó, stb. ezekben sok vas van.

Talán próbálj meg olyan ételeket enni, amiben több a vas és esetleg egyél még multivitamin tablettát, ez nem olyan drága és az étvágyadat is meghozza. /én egyébként béres multivitamint szedek minden másnap veszek be belőle, nekem jó étvágyat csinál. /

itt olvashatsz a vas hiányról:

[link]

Sok sikert és jobbulást!

2013. jan. 25. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az első 2 válaszolóhoz. Ez csak a hormonok miatt van, ezen mindenki átesik. Sportolj rendszeresen, ha tudsz, tömegközlekedés helyett sétálj vagy biciklizz. Sok friss zöldség, gyümölcs, sok folyadék. Mindig feküdj le időben, azt mondják az éjfél előtti alvás duplán számít. Egyébként kitartás, el fog múlni előbb-utóbb. :) 19L
2013. jan. 29. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!