Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Előfordulhat, hogy melanomám van?

Előfordulhat, hogy melanomám van?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra megjelent egy 5 forintos érme nagyságú barnás folt a hátam közepén. Eddig soha nem volt ilyesmim, és meglepett. Valójában amikor ránéztem, ez volt az első gondolatom "Úristen, melanoma". (Persze szeretek túlozni, de mindegy...) Szóval megmutattam szüleimnek, akik szerint ez egy "lila" (fogalmam nincs hogy láthatták lilának, amikor egyértelműen barna) folt, és anyám állítása szerint csak beütöttem valahova a hátamat. Viszont ez a folt kissé érdes a bőrömhöz képest. Nem tudom, hogy most elkezdjek ezen idegeskedni és keressek bőrgyógyászt, vagy inkább higgyek anyámnak és várjam amíg "meggyógyul"? (hozzá tenném hogy már vagy egy hete megvan, és nem tűnt fel hogy változott volna.)

- 18 éves lány -

2013. jan. 17. 00:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg bőrgyógyásznak, mert ha nem is melanoma, de bőrgomba lehet.
2013. jan. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!