S. O. S lehetséges hogy Melanomám van?
Van egy anya jegy a mellbimbóm alatt. Már nagyon rég óta ott volt.
De terhességem alatt amikor ugye jócskán nőtt a mell méretem teljesen szét ment ez az anya jegy, és az alakja sem szimmetrikus és 1.5 cm átmérőjű.
Most ahogy nézegettem az interneten eléggé hasonlít a melanomához!
Jövő héten megyek a dokihoz ha kapok időpontot jövő hétre.
Azt szeretném kérdezni, hogy másnak is volt már aszimmetrikus anya jegye és semmi baja?
Nagyon meg vagyok ijedve igazából már az első babám után így megnőtt és ö már 2 éves!
Lehetséges, hogy csak megnyúlt?
Köszönöm szépen a válaszokat mind a kettőtöknek!
Kedves első válaszoló ezt kiemelném a szövegemből:
"Azt szeretném kérdezni, hogy másnak is volt már aszimmetrikus anya jegye és semmi baja? "
Mint írtam megyek majd orvoshoz csak addig is megakartam tudni hogy attól még hogy aszimmetrikus megnyúlt anyajegyem van lehet e még esélyem, vagy kezdjem ásni a sírom!
Nem megnyugtatást vagy pontos diagnózist kértem csak vélemény nyilvánításokat!
Szia! Az eredmény az lett, hogy a bőrgyógyász azt mondta cseréljem le a monitor :)
Mert ugye úgy kezdtem a mondandómat hogy a netten láttam hasonló kinézetű anyajegyet, és erre jött az a válasz.
Szóval hál Isten rendben van minden!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!