Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi tegyek, hogy nem forduljon...

Mi tegyek, hogy nem forduljon elő többet a rosszullét?

Figyelt kérdés

Hétfőn reggel a suliban majdnem elájultam. Állni kellett, én meg egyszer csak elkezdtem szédülni, remegni, össze akartam esni és már kezdett minden elsötétülni. Szerencsére gyorsan leültem, akkor egy kicsit jobb lett. Utána még egész nap szédültem.

Másnap reggel elindultam suliba, attól félve, hogy megint rosszul leszek. Kb. 100 métert tettem meg, és megint ugyanez. És ma megint. Egyedül otthon nincs ilyen bajom.

Attól félek, hogy most már mindig rosszul leszek, vagy elájulok. Hogy előzzem ezt meg?

2013. jan. 16. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

rendesen szoktál reggelizni?

az is lehet hogy a vércukrod esett le,de szerintem orvoshoz kéne menned hátha valami vitamin hiányod van vagy ilyesmi..

2013. jan. 16. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Indulás előtt nem, csak az iskolában. Egy péksüteményt.

De ma indulás előtt megettem 2 csokit, és mégis rosszul voltam, szóval szerintem nem a vércukorral van a baj.

2013. jan. 16. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Akkor lehet hogy valami vitaminhiány vagy alacsony a vérnyomásod

szerintem menj el orvoshoz ő többet tud mondani.

2013. jan. 16. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Egy alapos kivizsgálás Rád férne.
2013. jan. 17. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!