Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt már veled szédülős -...

Volt már veled szédülős - elgyengülős rosszullét?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, az utóbbi hónapokban több alkalommal történt velem ilyen. Szerintem az alacsony a vérnyomásom lehet az oka.

Hirtelen megszédülök, elkókadok, furcsán távoli lesz az egész világ, a fények, a hangok. Kimegy az erő minden porcikámból, néha még az is nehezemre esik, hogy a kezem felemeljem. Tényleg jártányi erőm sincs pár percen át. Kell hogy valaki megfogjon, belém karoljon, valahogy segítsen, mert vagy valami ilyesmi, mert különben összeesnék, mint egy rongybábu.

Általában pár perc fekvés után jobban vagyok, szép lassan kezd visszatérni az erőm.

Volt már veled ilyen???

2012. dec. 27. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Buszon volt egyszer, de akkor sokan is voltak és nem volt ülőhely.

Ha gyakran jelentkezik mindenképpen vizsgáltasd ki, mert nem csak alacsony vérnyomás lehet a háttérben,például akár szívritmus zavar is okozhatja.

Iszol elég folyadékot? Valamint sportolsz, mert az izom munka és az izmok megfelelő tónusa jó hatással van mind a vénás, mind az artériás keringésre.

2012. dec. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!