Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az idegesség okozta hányinger...

Az idegesség okozta hányinger elleni gyógymódokat tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés

Most már lassan 4 hónapja szenvedek. Először hányingerrel kezdődött, később már hánytam is, megállapították, hogy parazita fertőzésem van. Szedtem rá gógyszereket, és a vérképem is jobban festett. Azt mondták ez már nem okozhat komolyabb tüneteket.

Még gimnáziumba járok, de nagyon sokat hiányoztam már, az osztályzóvizsga is biztos. De a héten már mennem kellett volna. Tegnap is és ma is teljesen bepánikoltam, hogy hányni fogok a suliban mindenki előtt, nem jutok el a mosdóig és kitaccsolok.

Azt érzem, hogy talán már nem is lenne hányingerem, de borzalmasan ideges vagyok, és ezzel generálom. Nem tudok mit kezdeni vele, nem tudok ellene tenni. Tanácstalan vagyok.

Ezért lennék arra kíváncsi, hogy nem tudtok az idegességből adódó hányinger ellen valami gyógyszert, gyógymódot, bármit. (Daedalont szedtem, de nagyon elálmosít és mozdulni sem tudok tőle, menta teát ittam, B6 vitamint szedtem, citromfű teát ittam, de mind eredménytelen volt)

Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L

2013. jan. 15. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Magne B6 tabletta.
2013. jan. 15. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam, de nem használt.
2013. jan. 16. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam a Cerucalt,

de a mellékhatások miatt leálltam vele 1 nap után.

2013. júl. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!